Tuti nyerő tippmix tippek sportfogadáshoz

Tuti nyerő tippmix tippek sportfogadáshoz
Szerda Ingyenes Tippmix Tippek Sportfogadáshoz
Fogadási határidő: 2019.04.24. 17:00. Mai ajánlott tuti tippünk! Nyereséges sportfogadást kívánunk mindenkinek!

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.04.24
Mérkőzések Tippek @ Odds
Manchester United – Manchester City vendég csapat nyer @ 1.47 * 0-2
Werder Bremen – Bayern München Bayern München @ 1.33 * 2-3
AC Milan – Lazio hazai vagy dontetlen @ 1.45 * 0-1
Atletico Madrid – Valencia mindkét csapat szerez gólt-nem @ 1.75*
Espanyol – Celta Vigo Espanyol vagy dontetlen @ 1.33 * 3-2
Slavia Praha – Sparta Praha hazai @ 1.66* 3.0
Szorzó 10.953
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

A mai map nagyon vonzó a labdarúgás fogadás ajánlatról van szó, reméljuk, hogy ma se fogunk csalodni az általunk kivalasztot mérkőzésekben. A mai nap nagyon vonzó mérkőzésre fogunk tippekket adni. Javasoljuk, hogy tekintse át aa anjalatunkat mielott elhelyezné a fogadást.

Manchester United – Manchester City
Nagyon érdekes meccsre számítunk az elsőostaju angol labdarúgó-bajnokság 31 fordulójában.
A Manchester United megkapja a nagy rivális csapatot a jajat városabban a mérkőzés 22: 00-kor kezdődőik. A házigazdák jelenleg a 6. helyen állnak a rangsorban, 64 ponttal, míg a vendégek a 2. helyet foglalják el, 86 pontot gyűjtöttek. Manchester United az utóbbi időben kicsit nehezen docog a szeker,az utolsó öt játék során négy vereséget szenvedtek el. A Manchester City kieset a Bajnokok Ligájáról, de nehéz harcolhat a bajnoki címét, így a mai győzelmükre fogunk fogadni.

Werder Bremen – Bayern München
Egy másik érdekes meccset játszanak ma egy másik bajnoksagbban, Németországban pontosabban a Német Kupában, ahol Werder Bremen fogadja Bayern München csapatát a játék nagyon nyitott elenzes soran arra jutottunk hogy a tapasztalat Bayern München nyeri a merkozest. A Bayern 4 egymást követő meccset megynyerte. Ugy döntöttünk, hogy számíthatunk a vendégek győzelmére.

AC Milan – Lazio
Rendkívül vonzó meccs az olasz meccs, ami az Coppa Italia elődöntőben van. A két csapat a 2 merkozes találkozik azzal, hogy eldontsed ki jutt tivabb az az elődöntőkbbe, az elso mérkőzésen az eredmény 0-0 volt, ma számítunk arra, hogy a hazai csapat nyeri a mekozest.

Atletico Madrid – Valencia
A mai utolso merkozes elenzesuka spanyol elsőosztaju labdarúgó-bajnokságból érkezik, nagyon vitatott mérkőzést a két csapat között. Mind a házigazdák, mind a vendégek 4 győzelem után érkeznek, és az utolsó 5 játékban egy egy gyűjtött vereséget gyujtottek osze. A Valencia az elso mérkőzésen az Atletico Madrid ellen 1-1-es eredmenyel zárult, ami azt hiszi, hogy ma is hasonló meccs lesz, tippuk mindkét csapat szerez gólt-nem.
Sok sikert mindenkinek! 🍀

Vélemény, hozzászólás?