Tippmix tippek mindennap!

Kedves sportfogadó társak!
Köszöntelek a tutitippek.net, sportfogadás tippmix tippek iránt érdeklődők közösségi oldalán. Kérlek regisztrálj Te is, s aktív közreműködéseddel alakítsunk ki együtt egy jó kis közösségi oldalt, mely leginkább a foci és a teniszről szól. Az oldal fejlesztés alatt áll, ezért türelmedet és megértésedet kérem, az esetlegesen működésképtelen funkciókért.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.14.

Mérkozések Tippek @ Odds
West Brom – Aston Villa
hazai nyer vagy döntetlen lesz @ 1.53 *
Gaz Metan – Poli Iasi Gaz Metan  @ 1.95 *
Hammarby – Ostersunds Hammarby @ 1.53 *
Szorzó -.–
A fenti tippek megjátszása, általunk ajánlott fogadóiroda az Unibet

A honlapot sportszerető lelkes híveinek, a hobby tippmix játszóknak hoztunk létre, olyan információk biztosítására, melyek jól hasznosíthatók pl. a tippmix tippek választásban, sport versenyek keresésében és fogadás kiválasztásában. Oldalunkkal egy olyan űrt szeretnénk kitölteni, amit a tippmixesek joggal érezhetnek hosszú ideje lefedetlennek, az ingyen tippmixtippek foglalkozó honlapokat böngészve.

Ezt az oldalt a Ti érdeketekben hoztuk létre, de csak úgy tud igazán olyanná válni, amilyennek Ti és mi is látni szeretnénk, ha ötleteiteket, javaslataitokat megosztjátok velünk. Ezeket folyamatosan várjuk és előre is köszönjük. (e-mail címünk: E-mail) Ígérjük, hogy minden hasznos tanácsot megfogadunk, és a honlapunkra átvezetünk.

Végül őszintén kívánjuk és egyben reméljük is, hogy tippjeinkkel a legjobb döntéshez tudunk segíteni.

Kellemes bongeszest az oldalon és jó egészséget kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?