Szombati tippmix ötletek,megérzések!

Szombati tippmix ötletek,megérzések!

Tippmix Tippek – 2019.04.20
Mérkőzések Tippek @ Odds
Manchester City – Tottenham első gól Manchester City @ 1.32 * 1-0 √
Lazio – Chievo mindkét csapat szerez gólt @ 1.39 * 1-2 √
Schalke – Hoffenheim mindkét csapat szerez gólt @ 1.47 * 2-5 √
Leverkusen – Nurnberg hazai csapat nyer @ 1.32* 2-0 √
Groningen – Ajax vendég csapat nyer @ 1.32* 0-1 √
Feyenoord – Alkmaar mindkét csapat szerez gólt @ 1.37 * 2-1 √
Medvedev – Lajovic hazai csapat nyer @ 1.42 * 0-2
Szorzó 9.14
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit többet kockáztatunk a mai nap a fogadáson, kiválasztottunk 7 nagyon vonzó mérkőzést, 6 közülük labdarúgo bajnoksagbbol és egyet teniszt mérkőzést. A mérkőzések elemzése a legjobb bajnokságbbol vannak, és csak olyan országokból valaszttotumk mérkőzéseket ahol szép foci van. Azt javasljuk mielott megfogadna, hogy minden egyes mérkőzést külön-külön elemezze a tippeket mielott elhelyezné, ne pazarolja többet, mint amennyit megengedhet magának elveszíteni!
Manchester City – Tottenham

A Premier League-ben egy nagyon vonzó meccset fognak játszani, ahol a házigazdáknak első esélyük van a győzelemre. A Liverpool megnyomja a várost, hogy ma nyerjen, mert a kettő közvetlenül a címért küzd, és ha mindenki elnyeri az összes mérkőzést a szezon végéig, a Guardiola által képzett csapat lesz a bajnok. A városot az UEFA Bajnokok Ligájáról szerdán, a mai ellenfél megszüntette, de ma egyformán támadó játékot várok.
Lazio – Chievo

A házigazdák ma találkoznak egy csapattal, amely nem a legutóbbi szezonban van, ezért reméljük, hogy a csapat megnyeri ezt a játékot. Mivel a hazai csapat győzelmének esélyei túl alacsonyak, úgy döntöttünk, hogy minden félig elért minimális gólt számítunk, Lazio morálra szorul, és képes lesz arra, hogy a mai ellenfél előtt álljon, ami négy egymást követő vereség után következik be. egy gólt szerzett.
Schalke – Hoffenheim / Leverkusen – Nurnberg

Németország első labdarúgó-bajnokságában vagyunk, ahol vonzó mérkőzések várnak ránk. Kezdjük a Schalke és Hoffenheim közötti találkozón, amely mindkét zenekar számára nagyon fontos meccs, a házigazdák küzdenek, hogy megmentse a kiesést, míg a vendégek nehezen tudnak maradni olyan helyzetben, amely az európai kupákhoz vezet. Egy kiegyensúlyozott játékra támaszkodunk, remélve, hogy mindkét sávot látjuk az eredménytáblán.

Leverkusennek az első esélye van Nurnberg előtt, az utóbbi a 17. helyen áll a ranglistán, 18 ponttal 29 mérkőzésen gyűlt össze. A házigazdáknak ma kell nyerniük, mert hiányozhatnak az UEFA Európa Liga minősítéséből, mivel a csapat egyetlen célja az esélye.
Groningen – Ajax / Feyenoord – Alkmaar

A holland labdarúgás ebben a szakaszban is örömmel fogad minket, kiválasztva az első mérkőzést a Groningen és Ajax között megrendezett bajnoksági találkozón, amely megegyezik kedvencével, hogy megnyerje a vendégszalagot. Ajax az UEFA Bajnokok Ligájában, a Juventus előtt, szuper győzelem után jön, 1-2. A csapatnak ma győzelemre van szüksége, mert a PSV-vel küzdenek a bajnokságért, egyenlő pontokkal, így számítunk a győzelmükre.

Ma már a harmadik és a 4. pozícióban lakók is lesznek, jó labdarúgást várva, így a választásom, hogy legalább egy gólt szerezzen be minden felében. A házigazdák 3 egymást követő győzelem után jönnek, mind a 3 gólt értek el, míg a vendégek két húzás és egy vereség után jönnek, mindannyian több célt értek el, amint reméljük, hogy ma leszünk a találkozó.
Medvedev – Lajovic

A mai tippet a tenisz meccsen végeztük, ahol az orosz Medvegyev az esélyesebb a 48. pozíció a vilagranglistan, Lajovic szeretne megnyerni most ezt a mecsset, hogy eljusson az elődöntőbe, anélkül, hogy elveszítené Jaziri, Goffin , Thiem és Sonego, de Medvedev nehéz ellenfél, kiküszöbölve a Djokovicot. Az orosz nyerte az egyetlen közvetlen találkozót a két év között Moszkvában, 0-2.
Sok szerencsét mindenkinek!

Ezek lennének a mai tippek! Sok sikert mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?