Sportfogadási tippmix tippek!

Sportfogadási tippmix tippek!
Újra itt és most már töretlenül nap mint nap jönnek tippjeink. Bemelegítésnek egy 4-es tippet készítettünk 3 foci és egy tenisz mérkőzéssel.
Aki gondolja még megrakhatja a Tottenham – Ajax meccset is, ahol a angolokat írják esélyesebbnek, pedig a holand egyutes  4-2-re verték a bajnoksagban a Vitesse egyuteset,mig az angol egyutes  0-1-re ki kapot hazaipalyan  a West Ham csapattol. Én a hazaiakat mondanám győztesre, de ez elég necces, tippünk 2,5 gól alatt 1.90 odds.
A tippek szabadon felhasználhatók saját célra. Tottenham – Ajax 0-1
Fogadási határidő: 2019.04.30. 17.45

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.01
Mérkőzések Tippek @ Odds
Montpellier – PSG mindkét csapat szerez gólt @ 1.60 * 3-2
Millwall – Bristol mindkét csapat szerez gólt @ 1.70 * 1-2
Fleetwood – Sunderland 1.5 gól felett @ 1.28 * 2-1
Garin – Maden Garin @ 1.45 * 2-0
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Montpellier – PSG

A mai mérkőzés nagyon fontosa a házigazdának. A vendégek már bajnokok, remeljuk hogy nem kezeli ezt a meccset komolytalanul, míg Montpellier továbbra is az Európa Liga pozíciójának esélyét szeretne megtartani, így számítunk a mai gólokra. A hazai csapat két egymást követő győzelem után jön az utolsó két játékban, a strasbourgi és a toulouse-i játékokkal. A PSG drasztikusan elvesztette a francia kupa döntőjét Rennes ellen, büntetőrúgáson. A csapat utolsó győzelme a Monacó ellen, amikor megnyerte a pajnoki címet.

Millwall – Bristol

A meccs az Anglia másoddosztaj bajnokságának 38 fordulójából van, mindkét csapatnak pontra van szüksége. A házigazdák kuzkősdnek ahhoz, hogy a 2 bajnokságban maradjanak, még akkor is, ha 4 dontetlen es egy vereség az utolsó 5 mérkőzés merlege, míg a Bristol nak még mindig van eselye a 6 helyet megszerezni. A vendégek győzelem után,1 döntetlen és három vereség az utolsó 5 játékban a merlege. Az utolsó közvetlen találkozó a két csapat között 1-1-es eredmenyel zárult, reméljuk hogy ma ugyanaz az eredmény lesz, tippunk mindkét csapat szerez gólt .

Vélemény, hozzászólás?