You are here
Home >

Üdvözlünk mindenkitaz az oldalon!
Gratulálok, ön a legjobb sportfogadó oldalra került!
Néhány szó rólunk, információ a szolgáltatásunkról, weboldalról!
Egy új ingyenes tippmix tippadó és prémium tipp szolgáltató oldal vagyunk, ahol szeretnénk egy olyan közösséget alkotni ahol mindenki megtalalja a neki megfellelő nyerő szisztémát, stratégiat. Az ingyenes napi tippjeink nem igényel különbözo díjbefizetéseket, viszont mindenkitol megköveteljük a tippjeinkel kapcsolatos diszkréciót! A stratégiánkról részletesebb információt a stratégia menuben ovashattok.

Tippmix Tippek

Ha ön abba a 2-3%-ba tartozik, akik képesek sportfogadásból állandó nyereséget termelni maguknak, akkor ez nem az ön oldala. Abban az esetben viszont, ha ez nem így van, és elege van, a rizikós ajánlatokból akkor a legjobb helyen jár. Egy sikeres tipp kidolgozása időigényes, így megértem, ha önnek erre sem kedve sem ideje nincsen. Csakúgy, mint a sportfogadók zöme jobbára ön sem ér rá egész nap mérkőzéseket elemezni, és munka vagy iskola után nem is ez a legjobb elfoglaltság. Ezt a Tuti Tippek csapata megteszi ön helyett!

Hullámvölgyek; avagy milyen formában vannak a csapatok?
Sérültek- Eltiltottak, hiányoznak e kulcsjátékosok?
Mennyit tudtak pihenni az utolsó mérkőzés óta?
Hazai, és vendég teljesítménybeli különbségek!
Hosszabbításbeli, és szétlövési statisztikák!
Divízión belüli, és helyi rangadók!
Kapusok aktuális formája!

Mindez első ránézésre sem kevés, és ez még nem minden…

Sok kicsi sokra megy, tartja a mondás és milyen igaz! Jómagam több mint 3 évet és utólag összeszámolva igen sok pénzt veszítettem, még fel nem ismertem, hogy egy adott ligára való összpontosítás nélkül minden egyes tétem ablakon kidobott pénz.

Prémium Tippmix Tippek

Hosszas kísérletezést követően sikerült kidolgozni egy olyan szigorú kritériumokra épülő rendszert ami kellő hatékonysággal szűri ki, mely mérkőzésekre és milyen formában szabad fogadni. Nem beszélünk a levegőbe, mint ahogy nem is ígérünk 100%-os hatékonyságot. Óvakodjon azon oldalaktól ahol 100%-os tippeket kínálnak. Sportfogadási rendszerünk utolsó 100 tippünk alapján 85%-os eredménnyel büszkélkedhet.

A Prémium Tippek segítséget nyújthat önnek nyeresége maximalizálásában. A Tuti Prémium Tippek segítségével nem csak időt, és pénzt spórolhat, hanem könnyedén tehet szert plusz jövedelemre is. Gondoljon csak bele, ha újra játszhatná azokat a téteket, amiket az előző fogadásokon bukott, több egymást követő helyes tippel?
Jól hangzik ugye?
A lehetőség adott az ön számára is. Fontos azonban, hogy megértse az Prémium Tippek kínálata nem átverés. Pontosan tudjuk, hogy 10 elégedett és visszatérő ügyfél többet ér, mint ezer csalódott. Megrendelőink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért garantáljuk, hogy pénzéért olyan értéket kap, amivel megsokszorozhatja tétét.
Hírlevél:
Ha nem szeretne lemaradni a tippjeikrol iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi elküldjük önnek minden nap az ingyenes tippünket.
Az oldalon egyes tartalmakhoz, prémium tippjeinkhez csak az előfizetőink férhetnek hozzá.
Sok szerencsét!

Tippadóink

Sz. Gergely #Admintippmix tippek

Tulajdonos/Tippadó
Rövid ismertető: Célom, hogy a segítségünkkel mindenki nyereséges sportfogadóvá váljon! Magyarország egyik hivatalosan működö tippadó szolgáltatása!

V. Tibor #JokerTippektippmix tippek

Tippadó
Rövid ismertető: Több éves sportfogadói tapasztalatommal szeretném segíteni a sportfogadó közösséget! Bízom benne, hogy sikerül minden hónapot közösen nyereségesen zárnunk!!

FONTOS!
A tutitippek.net oldal kizárólag sportelemzésekkel és tippmix tipp hírekkel foglalkozik, semmilyen szerencsejátékot szervező tevékenységet nem folytat! Az itt közé tett tippekket mindenki a saját felelősségére használhatja fel!

Top