Online sportfogadás, tippmix tippek szolgáltató oldal!

Online sportfogadás, tippmix tippek szolgáltató oldal! A májusi hónap második napjan két labdarúgo mérkőzés jatszanak az UEFA Európa Liga elődöntőjében a szelvegyunket meg egy tenisz merkozesel egeszitsuk ki.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.02
Mérkőzések Tippek @ Odds
Arsenal – Valencia Arsenal @ 2.00 * 3-0√
Frankfurt – Chelsea mindkét csapat szerez gólt @ 1.57 * 1-1
Goffin – Sousa Goffin @ 1.45 * 2-0√
 *
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Arsenal – Valencia

A z elenzesunket ma az Arsenal – Valencia -találkozóval indítjuk, mérkőzés 22:00 órákor kezdodik az Emirates stadionban, erre a mérkőzésre az Arsenal csapat megnyerésére fogadunk.
Az Arsenal csapat az utolsó három bajnoki merkozesen három egymást követő vereséget szemvedet a Crystal Palace, a Wolves és a Leicester gyozelemel vegzodot, összesen 9 gólt kapot. A másik oldalon a Valencia két egymást követő vereség után jön, az egyiket Atletico Madriddal szemben 3-2 veresegel, a masikat pedig Eibar al szmmben 0-1-es veresegel. Úgy döntöttunk hogy számítunk ma a hazai garda győzelmere. Ez az egyetlen trófea az idei szezonbban amit az Arsenal remélhet.

Frankfurt – Chelsea

A második elenzesunk a mai nap Frankfurt – Chelsea merkozes az Európa Ligaban kerül megrendezésre, ahol a Frankfurt fogadja a Chelsea csapatat. A házigazdáknak ma a hazai paja nyujt előnyt, de a Chelsea egy nagyon erős csapat a idegenben. Úgy döntöttunk, hogy mindkét csapat szerez golt tippelunk, mindket csapat nagyo jó szezont fut, ez az elődöntő megérdemel egy látvány merkozest.

ma maradok, mert nagyon jó szezonuk van, és ez az elődöntő megérdemel egy látványt. Frankfurt és Chelsea két egymást követő felhívás után jön, várva, hogy a kettő a mai napig adja meg a legjobbat.

Goffin – Sousa

Vegul az utolso elenzesunk a mai napon a portugál tenisz tornabbol származik, ahol Goffin nak szembe kell néznie Sousával 16:30-kor kezdődő mérkőzésen. Goffin az utóbbi időben lágyabbá tette a jatekat, jelenleg az ATP rangsorában a 25 helyen áll. A belga két egymást követő vereséget vívott Lajovic és Struff elen. Sousa a második esélyes, a 51 az ATP rangsorban.

Vélemény, hozzászólás?