Nyereséges sportfogadás, tippek kiválasztása

Nyereséges sportfogadás tippek kiválasztása!
Ami a tegnap történt a Manchester United mérkőzésen az számunkra érthetetlen az utolsó helyen álló Huddersfield csapattal egy 1.1 döntetlent ért el így elvesztette a Bajnokok Ligája érő pozícióját. Bízunk benne, hogy ma nyerő sportfogadó mérkőzést választunk ki.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.06
Mérkozések Tippek @ Odds
Esbjerg – Nordsjaelland mindkét csapat szerez gólt Igen @ 1.50 * 
Skjern – Aalborg (kézilabda) Skjern  @ 1.60 *
Manchester City – Leicester -1.5 Handicap @ 1.50 *
Szorzó —–
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Sikeres sportfogadást!

Manchester City – Leicester

A mai nap sport elemzéseket az Anglia első osztaly Premier League labdarúgó bajnokságával kezdjük, ahol a Manchester City a Leicester csapatat fogadlya 22:00 órától kezdődő mérkőzésen. A házigazdáknak nem szabad ma roszul jatszania mert a Liverpool megnyerte a mérkőzéset, így nagyon szukseges a győzelem.
A Manchester City 9 győzelmet ert el a utolsó 10 mérkőzésen, és nehéz elhinni, hogy ma ne nyernek meg a merkozest. Leicester az Arsenal legyozesevel 3-0 az áttörő sorozat győzelmével jön a Manchester City vendegekent, a ket csapat kozot a kulomseb ogy gondoljuk hogy legalább két gól a házigazdák számára.

Esbjerg – Nordsjaelland

A mai második mérkőzés, amit kiválasztottunk a Dánia első labdarúgó bajnokságából érkezik mérkőzés kiválasztása, választásunk az Esbjerg és Nordsjaelland mérkőzés amely 20: 00-kor kezdődik, és a Blue Water Arena-ban játszanak Superliga Bajnokság Play-Off 33. forduló. A két csapat a bajnokság Play-Off van, ezért nyílt jó játékot várunk.

Esbjerg a tabellán a 3. helyen állt, 49 pontot gyűjtött össze 32 mérkőzésen, 14 győzelem, 7 döntetlen és 11 veresége, 38-39 gólarány. A csapat a nyertes meccs után jön a Brondby 0-1 verte. Az utolsó hazai mecsen az Odense-val 0-0 ért el. A két csapat négy alkalommal találkozott ebben a szezonibba. A csapat utolsó veresége egy vitatott mérkőzésen 1-0 Nordsjaelland szemben volt.
Másrészt Nordsjaelland az utolsó helyet foglalta el ebben a csoportban, 39 pontot gyűjtöttek össze a 32 játékban, 9 győzelmet, 12 döntetlen és 11 vereség, 47-49 gól arany. A csapat két egymást követő vereség után szál újra a ringbe.

Skjern – Aalborg

A mai ellenzésünk a Skjern és Aalborg közötti kézilabda találkozóval fojttatjuk. A házigazdák az utolsó mérkőzésen a Sonderjyske ellen egy gyönyörű győzelem után jönnek, ezt a meccset 19-26-os pontszámmal nyerte meg. A hazai csapat utolsó az ellenfél előtt van a tabellán, 34-28-as pontszámmal. Az utolsó meccset az Aalborg elveszítette a Holsebro-val, 28-27-es pontszámmal. A csapat az utolsó 5 egyenes találkozóból 4-et megnyert, de ma nehéz mérkőzésre számíthat.

Vélemény, hozzászólás?