Nyereséges Ingyen Tippmix Tippek

Nyereséges Ingyen Tippmix Tippek
Mind látható a mai fogadasi kínálat nem hasonlítható össze az elmúlt napokéval. A mai tippmix tippunk 3 nagyon vonzó sport rendezvény boll van, kettő a futball merkozes és egy a tenisz, reméljuk hogy ma nyertes szelvényt hoztunk.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.07
Mérkozések Tippek @ Odds
Livepool – Barcelona mindkét csapat szerez gólt, igen @ 1.50 *
Vaasa PS – Helsinki JK mindkét csapat szerez gólt, nem @ 1.65 *
Kontinen/Peers – Kyrgios/Tomic (tenisz) Kontinen/Peers @ 1.33 *
Szorzó —–
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Liverpool – Barcelona

A mai első tippünk a Bajnokok Ligája Liverpool és a Barcelona összecsapását veszük nagyító alá, melyet az Anfielden 21:00 órakor játszanak. Mindkét csapat szenzációs szezonon megy keresztül, minden mérkőzésen sikerül teljesítenie, így az én meglátáson erre a találkozóta hohu mindkét csapat szerez golt, ez egy nyitott mérkőzés lesz.

Vaasa PS – Helsinki JK

A második választás ma Fin első labdarúgó bajnokságából származik, ahol Vaasa fogadja a korábbi bajnok Helsinki JK látogatását. A házigazdák 4 egymást követő döntetlen mérkőzés után jönnek. Másrészről a Helsinki JK is 4 döntetlen mérkőzése van az utolsó 5 mérkőzésből es egy vereség egy vereség az Inter Turku val szembben.

Kontinen / Peers – Kyrgios / Tomic

A napi tipp elenzeset egy tenisz folytatjuk amely Spanyolország férfi dupla versenyből származik. Egy régi pár és egy mindössze 3 játékot játszott páros parharcat fogjuk latni, ma számítunk a Kontinen / Peers pár győzelmére, amely jól játszik együtt, még akkor is, ha a salak paja nem a kedvenc felületük.

Sikeres sportfogadást!

Vélemény, hozzászólás?