Napi tuti tippmix tippek, sportfogadás szelvény összeállítása

Napi tuti tippmix tippek, sportfogadás szelvény összeállítása! Ma ezeket a szelvény tippeket tesszük meg!
Tegnap nyertes tippet adtunk remeljuk hogy na is hasolo tippeket hoztunk, a mai papra 4 érdekes mérkőzést valasztotunk ki egy tippmixpo szelvény összeállításahoz. Európa főbb bajnokságaiban csak két vagy három forduló van még hátra, ki kell használni őket.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.05
Mérkőzések Tippek @ Odds
Huddersfield – Manchester United Manchester United @ 1.35 *
Willem II – Ajax 2.5 felett @ 1.32 *
Huesca – Valencia mindkét csapat szerez gólt @ 1.62 *
U Craiova – FCSB FCSB vagy döntetlen @ 1.40*
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet √

Huddersfield – Manchester United

Elso merkozesunk az Anglia első labdarúgó bajnokságábol hoztuk Huddersfield – Manchester United, a vendegek esélyesebem a győzelmre meg akkor is hogy az uttobi idoben eleg roszul teljetittet a csapat de meg igy is megtartja az Europa Liga bajnokságaban valo szerepleset. A Huddersfield sorozatos vereség után jön, ezért azt várom, hogy ma Manchester United siman nyer.

Willem II – Ajax

Egy szuper meccset várunk a Holland Kupa döntőjében, ahol Willem II – Ajax csapat találkozik. Willem II sok trófeát akar ebben a szezonban, de a döntőben ma találkoznak egy olyan csapatal amely
sokalta eselyesebb az Ajax nagy eséllyes hogy a Bajnokok Ligája döntőjébe bejutson. Ma számítok a kedvenc csapatom győzelmére, de remélem, hogy a mérkőzésen harom gólt láthatunk, tippem 2.5 gol felett.

Huesca – Valencia

A Huesca csapat játéka az utóbbi időben aláesett a kiesés ellen küzd, több gólt szerzett, mint az Alaves amely az Európa League selejtezo helyen van. Huescai csapat támadó szelleme mindig egy érdekes mérkőzést nyújt. A Huesca az utolsó hat mérkőzésen veretlen, de öt döntést mecset hozott le, a ami mérkőzés nem sokat segít a kiesés elkerülésé ellen, eddigi 30 pontot gyújtót a bajnokságban ez nagyon kevés egy elvonalbeli bajnokságban .

A Valencia 3-1-es vereséget szenvedett az Európa Liga elődöntőjébe az Arsenal ellen. A La Liga-ban Valencia közvetlen harcban áll a Európa Liga csoportkor részvételére, három ponttal van lemaradva a Sevilla mögött amely az legutobbi mérkőzését elveszítette Leganes ellen hazai palyan 0-3 ra, igy a Valencia számára egy jó alkalom hogy pontban utolérje a Sevilla csapatat, de a Huesca egy kemény dió nem könnyen lehet ellenük nyerni.

Huesca küzdeni fog a végsokig, függetlenül attól, hogy mi lesz a mérkőzés eredménye. Ez egy olyan csapat, amelynek a támadó játéka tűnik ki, még akkor is, ha a védekezésben sebezhető. Valenciának viszont nagy esélye van arra, hogy az első négy csapat között végezze a spanyol bajnokságot.

Craiova – FCSB
Az utolsó mérkőzést a Roman bajnokság League 1 választottuk, amely 20:00 órakor kezdődik. Azt mondhatjuk, hogy ez egy döntő mérkőzés a FCSB számára, hogy utolérjek a CFR Kolozsvárt, amely
5 ponttal előrébb van a bajnokságban.
A Craiova egy győzelem után jön, amelyet a Sepsi ellen 1-0 nyert meg. A FCSB egy ideig nem vesztett mérkőzést es ma győzelemre van szükségük, ma számítok a bukaresti csapától egy győzelmet de legrosszabb esetbe es döntetlent mérkőzést.

 

Vélemény, hozzászólás?