Labdarúgás fogadási tippmix tippek

Labdarúgás fogadási tippmix tippek!
A Szombati nap tobb vonzó merkozest tartanak Európa bajnokságaiban, ma a német és az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseibbol választottunk a tippunket.

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.04
Mérkőzések Tippek @ Odds
Wolfsburg – Nurnberg Wolfsburg  @ 1.60 * 2-0
Werder Bremen – Borussia Dortmund 2.5 felett @ 1.50 * 2-2
Newcastle – Liverpool Liverpool @ 1.36 *2-3
West Ham – Southampton West Ham vagy dontetlen @ 1.40* 3-0
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Wolfsburg – Nurnberg

A német első labdarúgó bajnokság 32 fordulójában a mai első tippünk a Wolfsburg – Nurnberg mérkőzéssel kezdjük, a Wolfsburg a 8 helyet foglalja el míg a Nürnberg az utolsó előtti helyet.

A Wolfsburg csapat egy nagyon fontos győzelem szerzet az elmúlt mérkőzésen a Hoffenheim ellen, amelyet 1-4-re vert meg idegenben. A másik oldalon Nürnbergnek csak egy győzelme van az utolsó 5 játékban. Wolfsburgnak úgy tűnik, hogy a mai nap könnyű zsákmány lesz a Nürnberg, a mérkőzés 15: 30-kor kezdődik.

Werder Bremen – Borussia Dortmund

A második választás ma a Németország első labdarúgó bajnokságából származik, ahol Werder Bremen fogadja a Borussia Dortmund látogatását. A hazai csapat három egymást követő vereség után jön. A Dortmund egy rossz mérkőzés játszott legutóbb a Schalke-val, ahol 2-4-es vereséget szenvedett hazai pályán. Ma a két csapat közötti nyílt játékon várható, tippünk hogy legalább 3 gólt szereznek.

West Ham – Southampton

A következő mérkőzés tippünk a Premier League bajnokságból van. Figyelembe véve, hogy a West Ham ma a saját közönsége ellőt játszik hazai pályán Olympic Stadium (London) egy kemény mérkőzésre számítunk. West Ham az utolsó játékot megnyerte egy 0-1 minimális eredménnyel a Tottenham ellen az új Londoni arénában.

A Southampton a legutóbbi mérkőzését megnyerte, az utolsó öt mérkőzés mérlegé két döntetlen és két vereség es 1 győztes mérkőzés. Az utolsó négy találkozásukat West Ham-val elveszítették.

Newcastle – Liverpool

Az utolsó tippmix tippünk a mai napon a Premier League-ből származik, ahol a Newcastle a Liverpool csapatnát fogadja a bajnokságban.

A Newcastle a Brighton meccs döntetlen után 1-1-es eredményt érte el, előtét megnyert két mérkőzést a Southampton és Leicester ellen. A Liverpool az utolso merkozesen a bajnokok bajnokságában a Barcelona ellen egy 3-0-as vereseget szenvedet, a bajnoksagban a bajnoki cimre is eselyen a 2 helyet foglalja zl jelenleg egy pontal a Manchester City mogot lemaradva, ezért ma számíthatunk arra, hogy megnyerik a mérkőzést.

Sziasztok!
Az oldal sport elemző felvételt hirdet!
Feltételek: 18 életévét betöltött személy, időbeosztása engedi hogy legalább 1-2 órát az oldallal foglalkozzon statisztikai sport elemzés írásával, tippmix tippekket, információkat osszon meg fogadásokhoz. A posztra 2-3 jelentkezőt fogadunk.
Jelentkezni a tutitippek.net@citromail.hu E-mail címen lehet!

Vélemény, hozzászólás?