You are here
Home >

Mi az az Tuti Tippek?

Az Prémium Tuti Tippmix Tippek egy vezető sportfogadási tanácsadással foglalkozó oldal, egy név amelyben bízhat! Ez az oldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson önnek a sportfogadásban. Tőlünk minden nap megkaphatja a legjobb tippeket!

Milyen típusú tippekre számíthatok, ha előfizetek?

Az Prémium Tippek nyerő tippjei az alábbi fogadási típusokat tartalmazzák:

Három esélyes fogadás:                         /  1 – X – 2 (rendes 90 perc játékidő számít)

Kétesélyes fogadás:                              /  1 – 2 (hosszabbítás, és büntetők is számítanak)

Fogadás a Gólok számára /mérkőzés:    /  Pl.: 2,5 Felett / Alatt (rendes 60 perc játékidő számít)

Hendikep fogadás:                                 /  PL.: Hazai vagy Vendég csapat +1,5 (ez azt jelenti, hogy az
adott csapat maximum egy góllal kaphat ki)

Milyen gyakran küldik a tippeket?

A tippküldés gyakorisága nem egy előre meghatározható folyamat. Nagyon ritka, hogy kimaradjon egy nap, de kevés mérkőzés esetén ez is előfordulhat. Rendszerint napi 2-5 tipp küldése várható, függően a mérkőzések típusától.

Kizárólag TippMix-en játszok, érdemes előfizetnem így is?

Kizárólag TippMix-en játszó sportfogadók is igénybe vehetik szolgáltatásunkat, mivel a tippmix által kínált 3 esélyes fogadások rendszeresen szerepelnek kínálatunkba. Ez esetben kérjük megrendelésnél a közlemény rovatba e-mail címük és nevük mellé írják, hogy  tippmix vagy tippmax, így tudjuk, hogy önnek mely típusú tippeket küldjük. Ha semmi esetre sem kívánnak valamely külföldi internetes fogadóirodába befizetni, akkor javasoljuk, hogy regisztráljanak a Szerencsejáték Zrt. oldalán itt, és máris elérhetővé válik önök számára a TippMax kínálata is, mely már két esélyes kínálattal is rendelkezik. Szerencsejáték egyenlegét könnyedén feltöltheti T-mobil-os mobiltelefonjáról, illetve a lottózókban megvásárolható szerencsekártyák egyikével.

Mely sportfogadó irodák felelnek meg számomra?

Az Prémium Tippek csapata a legmagasabb oddsokra való tekintettel a Bet365 fogadóirodát javasolja az ön számára. A Bet365 fogadóirodán kívül, megfeleő lehet önnek bármelyik fogadóiroda, mely kínálatában szerepelnek az általunk kínált fogadási típusok.

Milyen fogadási típusokat ajánlanak?

Ahány ház annyi szokás, mi azért megosztanánk önökkel egy két jó tippet:Létezik egy fogadási típus amit Easy money-nak hívnak, ennek az a lényege, hogy mindig az előző nyereményünket játsszuk meg a következő fogadásnál. Például van önnek 2000 Ft-ja és ezt megjátssza az általunk adott 3 tippel, így lesz önnek kb. 7000 Ft-ja (1,50-1,60-os átlag oddsal számolva). A 7000 Ft nyereményből elveszi az 2000Ft kezdő tétet így biztosan nem lesz mínuszban a későbbiekben, és a maradék 5000Ft-ot újra megjátssza, és így tovább.
Így két nyertes fogadással a kezdeti tét 8-9 szeresét össze lehet szedni, úgy, hogy a második fogadás már gyakorlatilag tét nélkül megy, hiszen legrosszabb esetben is visszatér a kezdeti 2000 forinthoz.

Hogyan léphetek kapcsolatba az  Prémium Tippek csapatával?

Az Prémium Tippek csapata, készséggel várja kérdéseit az —- e-mail címre!

Hogyan válhatok teljes jogú felhasználóvá??

Az Prémium Tippek teljes jogú felhasználójává 1 féle képpen válhat:

– PayPal: rendszeren keresztül regisztrációt követően a megrendelés menüpontban kattintson a megrendelni kívánt nyerő tippekre. A PayPal rendszerén belül ön választhat, hogy feltölti PayPal fiókját és onnan utalja e-mail címünkre, vagy a bankkártyás fizetési módot válassza.

Kérem a nyerő tippeket most!

Top