Ingyen Tippmix Tippek Mindennap

Ingyen Tippmix Tippek Mindennap, tuti tippek sportfogadáshoz, profitálj velünk!

Barcelona – Liverpool

A mai napot a legvonzóbb meccs elemzesel kezdjük, az UEFA Bajnokok Ligája, a Camp Nou-ban a Barcelona és a Liverpool közötti szuper mérkőzésre van kilatas. Barcelona ebben a szezonban sikerült minden olyan merkozest megnyernie amelyben fejlődött. Az utolsó mérkőzésen sikerült megnyernie a bajnokságot a Levante ellen 1-0 eredmenyel. A Liverpool még mindig reméli, hogy a Manchester City meg fog botlani a bajnokságban, a csapat megnyerte az összes mérkőzést, az utolsó pedig Huddersfield 5-0. Ma egy szép játékot vagyunk a két csapat között.
Swansea – Derby

Egy masik valasztasunk az Anglia második ligájábol hoztuk, a Swansea – Derby mérkőzés 21:45-kor kezdődődik. A két csapat formályát nézve egy kiegyensúlyozott meccs van kilatas, mindkettő jó mérkőzések után jön. Swansea nagyon jól néz ki a pályán, ami segített kiválasztani a mai előrejelzést, ezért úgy döntöttem, hogy a hazai csapat nem fog legyőzni ma, sok gól fog esni a merkozesen.

Tsitsipas – Andreozzi

A egy nagyon vonzó tenisz mérkőzéssel zárjuk, Tsitsipas a világ egyik legjobb játékosa, jelenleg a 10. helyen áll, az argentin Andreozzi-val találkozik, aki a 97. helyet foglalja el. Tavaly nagyon jó szezon ert ell, várva, hogy ismét megismételje az idén is!

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.05.01
Mérkőzések Tippek @ Odds
Barcelona – Liverpool mindkét csapat szerez gólt @ 1.65 * 3-0
Swansea – Derby mindkét csapat szerez gólt @ 1.50 * 1-1 √
Rennes – Monaco 1.5 gól felett @ 1.30 * 2-2√
Tsitsipas – Andreozzi (tenisz) 2.0 @ 1.57 * 2-0√
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

M

Vélemény, hozzászólás?