A legmegbízhatóbb tuti tippek sportfogadáshoz

A legmegbízhatóbb tuti tippmix tippek sportfogadáshoz
Ingyenes Foci Tippmix Tippek Sportfogadáshoz
Fogadási határidő: 2019.04.25. 18:00. Mai ajánlott, tippünk! Nyereséges sportfogadást kívánunk mindenkinek!

Legjobb Tippmix Tippek – 2019.04.25
Mérkőzések Tippek @ Odds
Atalanta – Fiorentina mindkét csapat szerez gólt @ 1.69 * 2-1
Zurich – Basel Basel @ 1.38 * 1-3
Willem II – PSV 2.5 gól felett @ 1.37 * 0-3
Rafa Nadal – David Ferrer 17.5 Gém Fölött @ 1.72* 18
Getafe – Real Madrid Real Madrid @ 2.00 * 0-0
Sevilla – Rayo Vallecano hazai @ 1.33* 5-0
Szorzó 14.618
A fenti tippek megfogadása, általunk ajánlott fogadóiroda Unibet

Atalanta – Fiorentina
Az olasz kupa elődöntőinek visszatérésében ma egy szuper mérkőzés kerül meg rendezésre, Atalanta és a Fiorentina csapat találkozik, a legutobbi mérkőzés 3-3-as eredmenyel zárult. Ha az utóbbi időben a két csapat által bemutatott formát nézzük, akkor láthatjuk, hogy az Atalanta sokkal jobban teljesít, a csapat egy szuper győzelmet ért el a Napoli csapat ellen, amelyet 1-2-es eredménnyel zárult. A mai egy új mérkőzés, a tippünk mindkét csapat szerez gólt.

Zürich – Bázel
Meglehetősen kiegyensúlyozta találkozónak tűnik, ha a csapatok utóbbi formát vesszük figyelembe. A Bazel győzelemere a bukik 1,90-odds adnak. Bázel az utolsó mérkőzésen a bajnokságban sikerült legyőznie a Ziont, 0-3 ra. A korábbi svájci bajnok megnyerte az utolsó két közvetlen találkozót a két csapat között, mindkettő 2-0 eredménnyel zárult. Ma ezekre az eredményekre támaszkodunk a csapatok minősítésében, tippünk Bázel csapat megy tovább.

Willem II – PSV
Egy másik érdekes mérkőzés a holland első labdarúgó-bajnokságból, ahol a bajnoki címért fojik a harc, az Ajax és a PSV egymás mellett haladnak. A Ajax megnyerte meg a mérkőzést Vitesse-vel szemben 4-2 re, így a PSV-nek a fordulóban ma megkell vernie a Willem II-t hogy tartsa a lepest. Kemény játékot váruk, a Willem II elég jó megy a játék, az utolsó 5 játékban, három győzelmet értek el. Legalább 3 gól fog születni ezen a mérkőzésen erre fogunk fogadni, reméljük hogy az utolsó közvetlen találkozók teljesítményt nyújtsák.

Sevilla – Rayo Vallecano
A spanyol első osztály labdarúgó-bajnokság 34-es forduló mérkőzéssel befejezzük a mai ellenzést, a tabellán Sevilla a 6. helyen áll, 52 ponttal, 33 pontot az első szakaszban gyűlt össze, de a győzelem most kötelező, mivel jelenleg az UEFA Bajnokok Ligájában a 2 helyen áll. A házigazdák győzelmére számítunk, Rayo Vallecano a legutolsó helyen van a tabellán, ami úgy tűnik, hogy nincs esélye a csapatnak a kiesésből való megmentére.

Nyereséges sportfogadást kívánunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?